Noodles

Noodles zijn een favoriet van mij. Ik hou van de aziatische keuken en van makkelijke maaltijden. Beide een kenmerk van instant Noodles. Noodles zijn geschikt als volledige maaltijd en als snack. Ideaal om de honger van een student op ieder moment van de dag te stillen. Ik ben voor mezelf en voor jullie trouwe lezers, een aantal noodles gaan testen op smaak, kwaliteit en prijs. Om een goede vergelijking te maken heb ik als smaak kip gekozen. Ik heb noodles van de volgende merken getest: Conimex, Yumyum, Unox en Super Noodles.

IMG_3173

Plaats 4 tot en met 1!

  1. Super Noodles (€0,68)

Deze noodles zijn erg flauw van smaak. Ook valt de smaak van kip niet te herkennen, terwijl toch echt op de verpakking staat dat de smaak kip is. Ondanks dat het de grootste verpakking is, vult hij niet zo goed als andere geteste noodles. De prijs/kwaliteitverhouding is erg slecht!

  1. Unox Good Noodles (€0,55)

De noodles van Unox zijn goed op smaak. Lekker kruidig, maar je proeft ook de Hollandse smaak van Unox. Net als bij de Super Noodles  smaken de noodles van Unox niet naar kip. Dit is dan weer een gemiste kans. De Good Noodles vullen goed en je kunt ze prima als (kleine) maaltijd eten. Kortom, de prijs is relatief gunstig en de smaak niet slecht.

  1. Conimex oriental noodles (€0,82)

Op de tweede plaats zijn geëindigd de noodles van Conimex. Dit zijn veruit de duurste noodles van de test. De smaak van de noodles is lekker fris en kruidig. Conimex staat bekend om de Aziatische keuken en die proef je met de toevoeging van citroengras goed terug. De noodles vullen goed en zijn ook als (kleine) maaltijd geschikt.

De winnaar is geworden……. YumYum instant Noodles (€0,45)!

De noodles van YumYum zijn alles wat een liefhebber van de makkelijke Aziatische keuken wil hebben. De noodles smaken als enige van de geteste noodles daadwerkelijk naar kip, wat een groot pluspunt is. Verder kun je de noodles naar eigen smaak pittiger maken door het bijgevoegde chillipoeder toe te voegen. De prijs is veruit het laagste van alle noodles en ondanks dat je hiervoor de minste grammen noodles krijgt, (60gr tegenover gemiddeld 70 gram) vullen de noodles goed. Deze noodles springen er bovenuit qua smaak en prijs!

Goedkoop is in dit geval beste koop!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s