Pizza, pizza, oooooh pizza!

Deze week zijn de pizza’s van Wagner, Dr. Oetker en Jumbo getest en met elkaar vergeleken voor jullie. Pizza’s zijn lekker makkelijk om te maken, snel klaar en ze vullen goed. Ideaal studentenvoedsel dus. We hebben de smaken mozzarella en funghi getest voor jullie!

IMG_3180

4. Jumbo pizza funghi (€1,79)

Op de vierde plaats is geëindigd de pizza funghi van Jumbo. Deze pizza is qua smaak gewoon erg slecht. Je proeft deeg en tomatensaus en meer niet. De champignons en kaas zijn smakeloos. Dit is erg jammer want qua saus en bodem hoeft de pizza van de Jumbo niet onder te doen voor de rest. De prijs is overigens wel gunstig want hij is ongeveer 50 eurocent goedkoper dan de rest.

3. Wagner steenoven pizza mozzarella (€2,25)

Op de derde plaats is de pizza mozzarella van Wagner geëindigd. Deze pizza is qua smaak echt een stuk beter dan de pizza van de Jumbo. De kaas heeft smaak en de bodem en saus zijn ook gewoon goed. De bodem van de Wagner pizza is dikker dan de andere bodems. Deze pizza is voor mijn gevoel het zoutste van de vier geteste pizza’s, maar gelukkig niet te zout.

2. Dr. Oetker ristorante pizza mozzarella (€2,33)

Dr. Oetker blijkt de beste diepvries pizza’s te maken. Als tweede is namelijk hun pizza mozzarella geëindigd. Deze pizza is qua smaak gewoon goed. De bodem is lekker dun, je proeft duidelijk mozzarella en tomaat. Het lekkere aan deze pizza is dat er groene pesto aan toegevoegd is. dJe proeft deze erg goed.

1. Oetker ristorante pizza funghi (€2,33)

De lekkerste diepvries pizza die getest is, is de pizza funghi van Dr. Oetker. Deze pizza is gewoon erg goed qua prijs/kwaliteitverhouding. De smaak van de bodem, saus en kaas is gewoon goed. De champignons op deze pizza hebben, in tegenstelling tot de Jumbo pizza wel smaak.

Dr. Oetker scoort erg goed in onze test. De pizza’s zijn maar een beetje duurder dan de andere geteste pizza’s, maar ze zijn qua smaak echt aanzienlijk beter. We raden jullie dan ook aan om in dit geval wel voor de duurste pizza uit de test te gaan!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s