‘Negentig procent van de mensen houdt van cacao. De andere tien procent liegt.”

Chocolade, melkchocolade, milka

Net als bij de andere producten die we tot nu toe hebben getest is er bij chocola een heleboel keuze. En hoe vaak gebeurt het niet dat je tijdens het boodschappen doen  in de verleiding komt om een chocoladereep in je mandje te doen? Om te voorkomen dat je thuiskomt met een reep die niet te eten is, hebben wij verschillende melkchocoladerepen voor je getest. We zullen van de minst lekkere reep gaan we naar de lekkerste reep.

4. AH Basic Milk Chocolate 100g

“Ja, dit is echt melkchocolade!” werd er meteen gezegd bij het eerste hapje. Hij proefde erg lekker en goedmelkerig zoals melkchocolade hoort te proeven. Hij was wel echter erg hard wat weer jammer was.

  • Prijs: €0,43
  • Cacaobestanddelen: 25%

 3. Verkade Chocolade Melk 75g

Deze chocola was minder lekker dan de AH Basic en had ook niet echt een romige smaak zoals je van melkchocola zou verwachten. De chocola is echter wel lekker knapperig en dat is echter wel een groot pluspunt pluspunt. Al met al is deze chocolade af te raden als je gaat voor een lekkere chocoladereep. Ook is deze chocoladereep in verhouding erg duur dus toch hier goed over nadenken voor je deze koopt.

  • Prijs: €1,04
  • Prijs per 100g: €1,39
  • Cacaobestanddelen: 36%
  1. AH Delicata Melk Chocolade 100g

 “Is dit Milka?” werd er gevraagd. Deze viel dus erg in de smaak. Er was zelfs nog een hele discussie of deze niet op de eerste plek moest of dat er een gedeelde eerste plaats moest zijn. Woorden als heerlijk en lekker vlogen door de lucht. Deze reep is je geld dus echt waard.

  • Prijs: €0,99
  • Cacaobestandelen: 36%

1. Milka Alpenmelkchocolade 100g

 “Dit moet Milka zijn!” En dat was juist ook. Lekkere zachte chocola die goed smelt in je mond en waarbij je meteen vanaf hap 1 een goede lekker chocoladesmaak in je mond. Dat had je bij de andere chocolades niet want daar moest je eerst goed kauwen. Deze lekkere chocola heeft de eerste plaats echt verdiend!

  • Prijs:€0,94
  • Cacaobestandelen:30%

Milka is dus de lekkerste van deze vier en je geld dus zeker waard!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s