To friet, or not to friet

Wat is er lekkerder dan als je thuis komt na een lange schooldag vol met saaie colleges, om dan gewoon wat friet in de frituurpan te gooien? Friet is wel een van de makkelijkste dingen om klaar te maken maar er is zoveel keus. Wij kozen vier verschillende frites uit en testen die voor jou.

french fries, patat, friet, frietjes, vlaamse friet, patatjes

4. AH Biologische Friet (600g)

Wij raden deze friet niet aan tenzij je een Airfryer hebt (wat natuurlijk niet iedereen heeft). Deze frietjes waren totaal niet krokant. Je kan het ook eigenlijk geen frietjes noemen, maar sponzen zou ee

Prijs: €1,99

Prijs per 1000g: €3,33

3. AH Basic French Fries (1000g

Net als de biologische frietjes waren deze frietjes niet krokant en hadden ze veel vet opgenomen. De smaak was wel beter maar door al dat vet had het toch wel een bijsmaakje.

Prijs: €0,82

2. AH Belgische Friet (750g)

Deze friet was erg lekker. Hij was in tegenstelling tot de andere frietjes lekker krokant en van binnen gewoon goed aardappelig. Deze friet is echter wel wat duurder dan normale friet dus voor de studentenportemonnee geen aanrader.

Prijs: €1,49

Prijs per 1000g: €1,99

1. Aviko Pommes Frites (1000g)

“Dit zijn nu echte frietjes!” werd er gezegd. Heerlijke krokante frietjes die van binnen goed aardappelig waren. Ook zijn deze frietjes helemaal niet zo duur wat een heel groot pluspunt is. Alles bij elkaar is deze friet als beste keus uit deze test gekomen!

Prijs:€1,25

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s